Sierpleister

 

De sierpleister is een afwerking op basis van kunstharsdispersie aangevuld met granietkorrels en vulmiddel. Deze combinatie staat garant voor een praktische afwerking en een solide structuur. De meest gebruikte sierpleister is Spachtelputz.

Met onze traditionele sierpleisters creëert u een eigentijdse was, stoot, kras- en slagvaste wandafwerking. Bij onze bouw leveranciers
kunt u kiezen uit een variatie van verschillende keuzes: voor ieder wat wils.
Van een traditionele grove structuurpleister tot een moderne fijne schuurpleister, Spachtel- of designputz. Een dikte variërend van 0,5 tot 3,0 mm dik, in mat en zijdeglans en onze sierpleisters zijn in nagenoeg iedere kleur te realiseren.
Zo zorgen wij ervoor dat uw traditionele sierpleister een bruikbare, eigentijdse en moderne wandafwerking wordt.

Spachtelputz:

Spachtelputz is verkrijgbaar in verschillende diktes variërend van 1,0 tot 3,0 mm. Deze methode is erg veelzijdig doordat het materiaal te mengen is met alle kleuren.
Wij brengen geen materialen aan die u zelf heeft aangeleverd. Om u de 5-jarige garantie op het geleverde werk te kunnen garanderen gebruiken wij uitsluitend ons eigen materiaal wat van hoogwaardige kwaliteit is.
Afwerking en uitstraling

Spachtelputz is in vele kleuren te verkrijgen.
Wanneer u besluit om spachtelputz op uw wanden te laten spuiten of smeren zijn er verschillende technieken waaruit u kunt kiezen.
Afhankelijk van welke stijl uw voorkeur heeft kunt u de keuze maken. Zo is er bijvoorbeeld Barokpleister, Glad Pleisterwerk, Granol etc.

Granol:

Granol wordt met een spaan op de muur aangebracht. Het kan zowel binnen als buiten worden aangebracht.
Granol kan in een waaiersvorm worden aangebracht, maar ook staand, in welk geval men een op boomschors lijkende structuur te zien krijgt.
Ook is granol een afwerking die kan worden overschilderd met latexverf.
 

Comments